FAMPATH - INFO

A FAMPATH portál egy emlékezetkultúrát formáló szolgáltatás. 

A FAMPATH portállal nyitottabbá és átláthatóbbá szeretnénk tenni egy társadalom múlt tudatát. Meggyőződésünk szerint ezzel elősegítjük, hogy az emberek jobban megértsék egymást és könnyebbé tegyük az egyéni és kollektív múltfeldolgozást. A FAMPATH a nyitottságot és átláthatóságot azzal segíti elő, hogy még kiterjedtebb megosztási és kapcsolat-felvételi lehetőségeket biztosít az egyének, családok és digitalizált közkincsek kezelését ellátó intézmények számára.

A regisztrált ügyfél, egy elhunyt hozzátartozó élettörténetéről készíthet profilt. Ez tartalmazhatja az eltávozott személy fontosabb, dokumentált életeseményeit. Ezek lehetnek fotók, dokumentumok, audiovizuális források, GPS koordináták és egyéb meta adatok. Az általunk nyújtott alapszolgáltatás ezekből elkészít egy életút lenyomatot, eltárolja és generál, egy ehhez tartozó QR kódot. Ebből a kódból elkészíthet egy nyomatot (print, műkő, üveg, kerámia tűzzománc stb.) amelyet elhelyezhet a síremléken.  A temetőben innentől kezdve bárki egy okos telefon segítségével megnézheti az elhunyt családtag élettörténetét. Az idővonalon szereplő tartalmak  jelenleg kommentelhetőek, megoszthatóak és a későbbiekben, "lájkolhatóak" lesznek. További fejlesztés alatt álló szolgáltatás, hogy az így keletkezett adatbázisban a rendszer analizál (arc,tárgy, helyszín stb. analízis) és az esetleges egyezésekre felhívja a hozzátartozó figyelmét. A rendszer képes lesz nagy nyílt  adatbázisokba is bekeresni és az elhunyt személlyel kapcsolatos információkra felhívja a hozzátartozók figyelmét. Pl. nagypapa csoportképén található személyek közül beazonosít valakit a rendszer és összeköti a két családot. a hogy az esetleges analízisekből nyert információk megjelenjenek az elhunyt idővonalán, arról a hozzátartozó hoz döntést. 

A rendszer ajánlásokat tesz, de nem dönt, és nem tesz semmit automatikusan!

Egyéb fejlesztés alatt álló szolgáltatásunk lesz a vendégkönyv, a nekrológ, és az időkapszula rendszer. 

A FAMPATH jelenleg ingyenes szolgáltatás. Viszont, egy ilyen típusú vállalkozást nem lehet reklám bevételekből fenntartani. Ezért jelenleg támogatásokból finanszírozzuk a rendszer fenntartását. 

Family Path Kft.

1068 Budapest, Németh László utca 6. I/9.

Adószám:25514854-2-41  

Bankszámlaszám:  K&H Bank 10404065-50526788-72671002

email:fpinfo@fampath.com

 

 

A FamPath sütiket használ. A süti egy betűkből és számokból álló kisméretű fájl, amelyet az Ön számítógépén tárolunk és engedélyezése hiányában szolgáltatásunk nem fog megfelelően működni.

Top